pad

padAlbanian-English EAl400T
Bidirectional Talking Dictionary

450.000 Fjalë
Përkthim i Menjëhershëm
Flet me Zë - Gramatikën Angleze
1100 Fraza - mbi 200 Idioma Amerikane
Organizer Biznesi - Punon me Bateria dhe korent


Nëse keni nevojë të komunikoni në Anglisht dhe poashtu keni nevojë të lexoni, shkruani apo përktheni-ky fjalori do t’ju vjen në ndihmë.

Fjalori folës Partner EAL400T Shqip-Anglisht është i përsosur me teknologjinë më të re TEKST - SHQIPTIM dhe ka një Anglishte më të avancuar, me fjal që mund ti ndëgjoni me zë.

Fjalori është i pasur me më shumë se 450.000 fjalë. Fjalori permban më shumë se 1.200 fraza të cilat janë të përmbledhura në disa grupe sipas temave. Ka monitorin masiv grafik (5-line screen), ku mund të lexohet aty për aty fjalën e përkthyer.

I përsosur me një metodë të re mësimi FLASH CARDS metodë, e cila përdoret shumë nga studentët amerikan, me të cilën përdoruesit e këtij fjalori do ta ken më lehtë mësimin dhe përvetësimin e gjuhës Anglize.

FUNKSIONET TJERA - Fjalori përmban organizerin univerzal, të sinkronizuar me Outlook, kalkulator matematikor, si dhe planifikuesin e biznesit. Shkëmbimin metrik dhe të monedhave. Dizajni dhe forma e fjalorit është e përshtatshme kështu që mund ta merni me veti kudo edhe gjat udhëtimit.Në fjalor janë folet për adapter AC, dhe për kufje, të cilat mund t’i porositni.

Me blerjen e fjalorit se bashku me fjalorin do të fitoni:

Falas CD Software - 300.000 mije fjalë
Falas 1 ushqyes korenti
Falas bartja në SHBA dhe Kanada
Falas 1 Vjet Garancioni


Fjlorin mund ta bleni me "credit cart" por edhe në mënyra tjera. Për ta paguar në mënyra tjera na thirni në telefonin 718.975.0118 .Availability: Usually ships the same business day.

Regular price: $239.95padSale price: $190.00padInclude-FREE: