Lingoteca: Electronic Dictionaries: Free Shipping on all orders in US & Canada New Product. Order Today and Receive Free Shipping on all orders in US & Canada My Account  Cart Contents  Checkout  
  Top » Catalog » Albanian » EAl400T My Account  |  Cart Contents  |  Checkout   
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
Information
Shipping & Returns
Privacy Notice
Conditions of Use
Contact Us
FJALOR ELEKTRONIK FOLËS Partner EAl400T
[EAl400T]
$249.95 $190.00

SHQIP - ANGLISHT dhe ANGLISHT - SHQIP

Fjalori PARTNER EAL400T, ju mundëson shpejt dhe në mënyrë shumë të lehtë dhe të thjeshtë, të përvetësoni shkrimin, leximin, si dhe SHQIPTIMIN E FJALËVE NË GJUHËN ANGLEZE.

Ky fjalor është një aparat elektronik ku e shruan fjalën Shqip dhe aty për aty e lexon perkthimin në Anglisht, ose e shkruan Anglisht dhe lexon perkthimin në Shqip. Në të dy rasted fjalori e shqipton me zë fjalën në Anglisht.

Fjalori posedon 450,000 fjalë dhe ka fjalë nga të gjitha lamite: si nga teknika, juridiku, bisnesi, ekonomia dhe mjeksija, por numrin më të madh të fjalëve e ka nga jeta e përditshme. Fjalori punon me bateri, punon edhe me rym. Meqenëse është aparat i vogel dhe punon edhe me bateri mundeni me marë kudo me veti edhe me përdor në qdo situat.

Përveq programit ku perkthehet fjala në dy drejtime dhe shqiptohet me zë në Anglisht fjalori poashtu posedon edhe disa programe si gramatikën angleze, mbi 200 idioma amerikane, 1100 fraza në të dy gjuhët dhe fjali të gatshme nga bisedat e perditshme të përkthyera në dy gjuhët.

Nëse keni interesim për fjalorin dhe dëshironi informata më të hollsishme thirni Lingoteca në telefonin (347) 350.4796 ku mund të flitni në gjuhën shqipe.

Current Reviews: 1
This product was added to our catalog on Saturday 16 September, 2006.
Reviews
Shopping Cart more
0 items
Notifications more
NotificationsNotify me of updates to FJALOR ELEKTRONIK FOLËS Partner EAl400T
Tell A Friend
 
Tell someone you know about this product.
Languages
English Deutsch Español
Currencies

Copyright © 2008 Lingoteca: Language Store
Powered by osCommerce

osCommerce